Het Kerstmenu in Restaurant Aqua


Amuse: een verrassing van de chef
 
 
Tartaar van rivierkreeft en gerookte zalm, blini bereid met groene asperges, crème fraîche en haringkaviaar
 
Of
 
Marbré van eendenlever en serranoham met chutney van Gieser Wildeman en focaccia
 
***
 
Zeebaarsfilet een taartje van polenta, paksoy en een beurre blanc bereid met dille
 
***
 
Rouleau van fazant bereid met pistache, op gestoofde zuurkool met een geconcentreerde  kruidnagelsaus
 
***
 
Ossenhaas met gegrilde wintergroenten, paddenstoel, aardappelmousseline en madeirasaus
 
Of
 
Hertfilet met tarte Tatin van rode kool en aardappel met saus van Valrhona chocolade
 
***
 
Dessert surprise. Een verrassende creatie van onze chef
 

Prijs 69,50 p.p.
 
Optioneel: Wijnarrangement, 5 glazen, 27,50 p.p.
 
Dit menu serveren wij beide kerstdagen. Wij verwachten u voor het aperitief tussen 18.00 uur en 18.30 uur.
Aanvang diner ca. 19.00 uur

Uw reservering ontvangen wij bij voorkeur telefonisch op 071 8899777,
 
Indien plaats beschikbaar verzoeken wij u het reserveringsformulier te downloaden en in te vullen.

Het Kerstmenu Thuis



Amuse: mousse van forel en roomkaas met appelgelei
 
Brood en gezouten boter
 
 
Marbré van eendenlever en serranoham met chutney van Gieser Wildeman en focaccia
 
***
 
Op de huid gebakken kabeljauw met een taartje van polenta, knapperige paksoy en saus met dille
 
***
 
Hertenrugfilet met rode kool, aardappelmousseline en Valrhona chocoladesaus
 
***
 
Chocoladetaartje, witte chocolademousse, zeezout-karamelsaus en een krokante tuile
 
 
Menuprijs 44,50 p.p.
 
 
In verband met diëeten of allergiën is het menu in overleg aan te passen
 
 
Extra te bestellen:
 
Doosje huisgemaakte Baileys truffels (10 stuks) 9,50 per doosje
 
 
Wij bieden begeleidende wijnen tegen slijtersprijzen
 
 
Het menu is voorbereid en voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing om de gerechten thuis af te maken.
 
 
Uw bestelling ontvangen wij bij voorkeur middels het bestelformulier wat u hieronder kunt downloaden.