Iets te vieren?

Indien u iets te vieren heeft denken wij graag met u mee! Wij hebben diverse mogelijkheden. Hieronder een aantal suggesties.

Brunchen

 Geniet in een ongedwongen sfeer van een heerlijk en royale brunch. Diverse warme en koude gerechten, luxe broodsoorten en heerlijke desserts worden gepresenteerd op het buffet. Aanvangstijd is meestal tussen 11.00 uur en 12.00 uur.

Prijs van de brunch is 37,50 inclusief koffie, thee melk en sapjes. 

Kinderen tot 12 jaar 17,50 

De brunch is uit te breiden met een glas bubbels voor 6,75 p.p.

Barbecue

Een gezellige invulling van bijvoorbeeld een personeelsfeest! Onze koks bereiden buiten op onze Kamado Barbecue's heerlijke vlees en visgerechten. Alle barbecue-arrangementen worden geserveerd met een salade buffet, brood met smeersels en frites.

De barbeque is uit te breiden met bijvoorbeeld een soepje vooraf, flamkuchen vers bereid op de kamado, een dessert of dessertbuffet.

Onze barbeque-arrangementen zijn er al vanaf 27,50 p.p. 

Een sitting lunch of dinner

Indien u een lunch of diner aan feestelijk gedekte tafels wilt houden biedt ons restaurant vele mogelijkheden. Dit kan natuurlijk met een kleine groep, maar ook voor een groep tot 70 personen kunnen wij dit moeiteloos invullen. 

Vraag naar onze menusuggesties, of maak een afspraak om in overleg iets feestelijks samen te stellen.  

Een walking lunch of dinner

Een diner of lunch zonder vaste zitplaats! We richten het restaurant in met een combinatie van zitjes en statafels en creeren zo een ongedwongen sfeer.  U en uw gasten zitten niet vast aan een en dezelfde plaats, maar kunnen rond lopen en gezellig met iedereen kletsen. We serveren verdeeld over de middag of avond meerdere kleine gerechtjes die zittend of staand gegeten kunnen worden. Bij mooi weer kunnen wij het terras aan het water erbij betrekken.

Wij kunnen een walking dinner of lunch invullen tot zo'n 100 personen.

Receptie

Ook voor een receptie bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk of jubileum zijn wij u graag van dienst. In de zomer is ons restaurant in combinatie met het terras aan het water een schitterende locatie om uw gasten te ontvangen.

Vraag naar de mogelijkheden!